Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων
10/09/2022 - 31/12/2022
Έναρξη - Λήξη
Ιανουάριος 2023 – Ιούνιος 2023
Πληροφορίες
Ειρήνη Τερέζη, τηλέφωνο: 2610 367542, email: eterezi@eap.gr
Περιγραφή
Τίτλος Προγράμματος: Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων
Συνολική διάρκεια: 300 ώρες/18 εβδομάδες
Μονάδες ECTS: 12
Μέθοδος υλοποίησης και διαδικασίες παρακολούθησης: Μικτή
270 ώρες εξ αποστάσεως και 30 ώρες δια ζώσης για τις εργαστηριακές ασκήσεις, οι οποίες αντιστοιχούν σε πέντε (5) ημέρες υποχρεωτικής παρουσίας ή στο Εργαστήριο του Κολλεγίου Περρωτής, Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στην πόλη της Θεσσαλονίκης ή στο Εργαστήριο Χημείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην πόλη των Πατρών
Θεματικό Πεδίο: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Πληροφορίες
Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και την εξοικείωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν τα τη μικροβιολογία και τα συστατικά των τροφίμων, τη λειτουργικότητα των συστατικών και τη διατροφική τους αξία, τις μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων , τη νομοθεσία και τις αναλύσεις που απαιτούνται. Αυτές οι γνώσεις είναι απαραίτητες για όσους απασχολούνται ήδη στον κλάδο ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε αυτόν ώστε να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα της συσχέτισης των πρώτων υλών με τα χαρακτηριστικά των τελικών προϊόντων.
– Σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους μονάδων μεταποίησης/ τυποποίησης τροφίμων
– Σε παραγωγούς και ιδιώτες που επιθυμούν να ασχοληθούν με την μεταποίηση/ τυποποίηση τροφίμων
– Σε αποφοίτους ΙΕΚ σχετικών ειδικοτήτων
Η συμμετοχή των εκπαιδευόμενων στο κόστος φοίτησης είναι 300 €. Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται με εφάπαξ καταβολή πριν την έναρξη της πρώτης ΤΗΛΕ-ΟΣΣ.
Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε τραπεζικό λογαριασμό του ΕΛΚΕ του ΕΑΠ, με τα παρακάτω στοιχεία:
–Αριθμός λογαριασμού (IBAN): GR84 0171 3190 0063 1915 1450 278
-Τράπεζα: Τράπεζα Πειραιώς
-Στοιχεία δικαιούχου: ΕΛΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Στο αποδεικτικό κατάθεσης οπωσδήποτε να αναγράφεται κωδικός έργου: 80328, το όνομα και το επίθετο του καταθέτη καθώς και ο τίτλος του προγράμματος: «Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων». Το αποδεικτικό κατάθεσης του τέλους συμμετοχής να αποστέλλεται ως επισυναπτόμενο στο Email: eterezi@eap.gr
Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Κα Ειρήνη Τερέζη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Email: eterezi@eap.gr
Τηλ. 2610367542
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κόστος μετακίνησης και διαμονής κατά τις ημέρες της δια ζώσης παρακολούθησης των εργαστηριακών ασκήσεων, επιβαρύνει τον εκάστοτε συμμετέχοντα
Κατεβάστε τον Οδηγό Σπουδών